height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=673140641199303&ev=PageView&noscript=1" /
Connection Communication Realisaties Social Media Marketing Advocatenkantoor Grymonpré

Mr. Vicky Grymonpré en waarom social media marketing

In het digitale tijdperk van vandaag is online aanwezigheid en zichtbaarheid cruciaal voor zakelijk succes. Dat ondervindt ook Mr. Vicky Grymonpré meer en meer. Ze had mijn social media marketing gezien bij bevriende ondernemers en vroeg me ook voor haar aan de slag te gaan.

Vicky Grymonpré staat voor advocatuur met een persoonlijke aanpak. Met meer dan 25 jaar ervaring in de advocatuur heeft ze expertise in verschillende rechtsgebieden.

Haar tijd als advocaat heeft haar waardevolle inzichten gegeven in diverse juridische kwesties en geschillen. De start is voor Mr. Vicky altijd bemiddeling!

Door haar toewijding aan voortdurende professionele ontwikkeling, houdt ze haar kennis voortdurend up-to-date, zodat ze haar cliënten de best mogelijke juridische oplossingen kan bieden.

Connection Communication Realisaties Grymonpré

Aangezien de doelgroep van dit advocatenkantoor verweven zit in alle lagen van de bevolking focussen we de social media marketing op Facebook en Instagram. Op deze manier bereiken we ook meerdere leeftijdsklasses.

Voor het zakelijke aanbod posten we op LinkedIn.

Elke social media marketing samenwerking start met een analyse van het aanbod, de doelgroep, de doelstellingen, de concurrentie…

Alle kanalen moesten nog aangemaakt worden.

Connection Communication Realisaties Social Media Marketing Advocatenkantoor Grymonpré kleuren en logo

Social media marketing en huisstijl

Het is belangrijk dat de social media posts herkenbaar zijn en de huisstijl van het bedrijf volgen.

Het logo van het advocatenkantoor bestaat uit verschillende bruintinten. Om accenten te leggen en wat “fleur” te brengen voegde ik daar een licht koraal/zalmroze aan toe.

De kleur staat voor rust, emoties in balans, vredig gevoel, versterkt intuïtie en brengt uiteraard een vrouwelijke toets aan het geheel.

Met de social media marketing willen we hier vooral de stap naar een advocaat kleiner maken.

Tevreden klanten zijn je beste ambassadeurs

Even een super leuke noot bij deze case. Dat tevreden klanten je beste ambassadeurs zijn is hier wel het mooiste bewijs.

Meester Vicky Grymonpré werd naar mij doorverwezen via Lander van EHBA . Ze zijn beide lid van BNI in hun regio. Dat BNI een krachtig netwerk is, blijkt ook.

Meteen na de meeting met Meester Grymonpré rijkte ze mij al een nieuwe klant aan. Haar overbuur Ilse van Interim Solutions, ook lid van BNI.

Enkele weken erna werd ik opgebeld door een ondernemer met maar liefst 5 (totaal) verschillende ondernemingen. Of ik hun social media marketing wou doen en hun websites eens kon bekijken. Guess what? Doorverwezen via Meester Grymonpré. Dank u Vicky en alle daaropvolgende klanten voor het vertrouwen!

Wil jij ook graag je social media marketing of algemene online zichtbaarheid uitbesteden?

Volg ons

Blijf op de hoogte

error: Deze inhoud is beschermd

Pin It on Pinterest