height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=673140641199303&ev=PageView&noscript=1" /

Branding

Connection Communication_Branding - huisstijl

Weerspiegel in je branding of huisstijl wie jij bent als ondernemer of waar je bedrijf voor staat. Klaar om te schitteren? Laten we samen jouw logo maken met bijhorende huisstijl. Jij bent een unieke ondernemer en dat is ook jouw bedrijf. Laat dit dan ook weerspiegelen in je bedrijfsnaam, logo en stijl!

Jouw logo en branding stap voor stap

Jouw bedrijfsnaam, logo en huisstijl, jouw branding zeg maar, moeten natuurlijk passen bij jouw bedrijf en uitstralen waar het voor staat. Zo gaan we te werk:

1

Let's talk

Vertel me alles over jou en je bedrijf. Wat is je drijfveer, wat zijn de kenmerken van het bedrijf …

2

What's your style

Op basis van ons gesprek bepalen we een stijl en kleuren die het juiste gevoel weergeven.

3

Time to shine

Kies uit de voorgestelde ontwerpen waarmee je verder wil en ontvang je logo inclusief complete huisstijlgids voor jouw branding.

Branding met logo en huisstijl overal herkenbaar

We zien niets over het hoofd

Trek de lijn van je branding door in al je communicatie zowel digitaal als offline. Zorg dat je sociale media pagina’s je huisstijl ook ademen, je nieuwsbrieven, je website … Een goede bedrijfsnaam en een uniek logo ontwerpen laten jou schitteren!

Ik neem mijn tijd om een uniek logo te ontwerpen en indien nodig jouw bedrijfsnaam te ontwerpen. Een gratis online logo ontwerpen geeft jouw snel een logo, maar dat is vaak niet uniek of origineel. Jij bent uniek als ondernemer en als bedrijf. Laat dit dan ook weerspiegelen in jouw bedrijfsnaam, logo en huisstijl!

Already shining…

Connection Communication
4.9
Gebaseerd op 10 beoordelingen
powered by Google
Vicky GrymonpréVicky Grymonpré
09:01 25 Aug 23
Sinds kort verzorgt werk ik samen met Melissa en ik ben super tevreden over haar input!
Dana VandeputteDana Vandeputte
21:46 21 Aug 23
Steeds bereid om te helpen. Een zorgzame partner voor marketing gerelateerde zaken.
Tuur RouzievTuur Rouziev
13:51 21 Aug 23
Samenwerking loopt zeer vlot, met een minimum aan input heeft Melissa niet veel tijd nodig gehad om onze zinnen te beginnen afmaken.Belangrijkste punten om een samenwerking aan te gaan:-Snelle communicatie-Commercieel inzicht-Melissa komt alle gemaakte afspraken na-Transparante en correcte facturatie
Jenten LefeverJenten Lefever
13:35 21 Aug 23
Vlotte samenwerking met Melissa.
Melissa is een enthousiaste professional die goed weet hoe ze zaken moet aanpakken. Ze luistert naar je behoeften en vertaalt deze naar oplossingen op basis van haar expertise.Ze communiceert snel, duidelijk, eerlijk en transparant.Ze voerde een grondige website scan uit die volledig was en ik kon meteen aan de slag om mijn website te optimaliseren.Ik beveel haar van harte aan aan iedereen.
Marc ErnstMarc Ernst
13:45 03 Apr 23
Ik werkte, in mijn hoedanigheid van managing director van een inmiddels niet meer bestaande vennootschap ruim 2,5 jaar samen met Melissa. Op haast dagelijks basis en meestal maar niet uitsluitend met betrekking emailcampagnes (via MailChimp). Ik heb Melissa altijd ervaren als een aangenaam, nauwgezet, plichtsbewust en erg snel werkend persoon. Als wizzard of MailChimp & Exel.:-) Doe er beroep op voor uw marketing-klussen: u zal er geen spijt van hebben !
tineke van den berghetineke van den berghe
14:41 02 Nov 22
Heel tevreden van Melissa haar werk. Mijn website moest grondig worden aangepakt, wat meer obstakels meebracht dan voorzien. Melissa heeft dit heel vakkundig en mooi uitgevoerd. Zeker een aanrader!
Sarah SchouppeSarah Schouppe
15:39 20 Jun 22
Snelle service, neemt de tijd om te luisteren naar klanten.
Runeysa MineRuneysa Mine
09:34 20 May 22
Snelle service, zeker aan te raden!
Arne VerslypeArne Verslype
06:12 20 May 22
Kevin De BoeverKevin De Boever
05:31 20 May 22
Zeer tevreden van Melissa haar werk!Ze doet mijn website en fb pagina.Tegen een betaalbare prijs. Ik kan het alleen maar aanraden voor iedereen.
Lander EHBALander EHBA
05:19 20 May 22
Altijd correct, vlot en stipt!

Reviews

error: Deze inhoud is beschermd

Pin It on Pinterest