height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=673140641199303&ev=PageView&noscript=1" /

GRATIS

E-BOOKS EN MEER

Let’s learn

Connection Communication: Gratis E-books

Wat fijn dat je wil blijven groeien! Je vindt hieronder al enkele GRATIS e-books en andere items over diverse onderwerpen binnen online marketing. De lijst wordt zeker regelmatig aangevuld. Veel lees- en leergenot!

Liever wat extra hulp, plan dan alvast een gesprek in:

Connection Communication: Website
Connection Communication: gratis tips en advies

Consultancy Moment

TIJDELIJK Gratis (t.w.v. € 60,00)!

Welke vragen heb jij over jouw online zichtbaarheid? Neem er een tas koffie of thee bij en tell me about it! Waarbij kan je tips en advies gebruiken? Ik help je graag op weg.

* 30 min

OPGEPAST: in april nog slechts 4 3 plaatsjes vrij.

Kwijn niet weg op pagina 2 in Google! – 11 tips voor jouw SEO optimalisatie

Google wil vooral relevante info voorschotelen aan zijn zoekers. Daar wil jij uiteraard wel tussen staan met jouw website als het gaat over zoekopdrachten die voor jouw activiteit van toepassing zijn.

Ontdek dankzij een grondige zoekwoordanalyse hoe men op jouw aanbod zoekt en verwerk deze info op jouw website.

What’s in it for you?

In deze checklist overlopen we enkele tips om een kwalitatieve zoekwoordanalyse uit te voeren. Daarna serveren we jou ook een kant en klare checklist voor jouw SEO (Search Engine Optimalisation). Zodat jouw website scoort bij nog steeds de grootste zoekmachine op het wereldwijde web.

Connection Communication: Gratis E-books
Connection Communication: Gratis E-books

Laat jouw blog voor jou werken! – Met 7 tips voor de opbouw van jouw ideale blog

Een blog is onmisbaar in jouw content strategie. Eerst en vooral draagt bloggen bij tot de waarde van jouw website. Het ondersteunt dus jouw algemene SEO. Je kan er heel wat zoekwoorden in kwijt waarop je elders op je website nog niet kon focussen.

Je creëert voer voor social media posts en nieuwsbrieven. Bovendien verhoog je de betrokkenheid met je bestaande klanten.

Als je blogartikels dan nog eens goed opgebouwd zijn, creëer je autoriteit binnen jouw domein. Gebruik je blogs daarna als leadmagnets.

What’s in it for you?

In dit e-book geven we jou 3 goede tips om onderwerpen te bedenken. Je ontdekt er de 7 onmisbare elementen voor een werkende blog. En tenslotte gaan we jouw blog gaan promoten om jouw artikel als leadmagnet te gebruiken.

Inhaakkalender 2023

+100 inhaakmomenten

Onze inhaakkalender of top topical kalender voor 2023 geeft je content inspiratie voor jouw social media en/of nieuwsbrieven, blogs …

Connection Communication: Inhaakkalender 2023
Connection Communication: Gratis e-books - Facebook Campagne

Jij bent toch niet die ondernemer die zich laat vangen een de blauwe knop?! – Hoe het wel moet in 5 stappen

Ik weet het, het is verleidelijk je te laten vangen aan de blauwe knop “promoten”. Spijtig genoeg werkt dit niet optimaal, omdat je niet alles kan instellen zoals het hoort. Het komt er dus op neer dat dit vooral een manier is van Facebook om gemakkelijk geld van jou te innen.

What’s in it for you?

Een Facebook campagne maken die wél werkt?! Dat zou je zeker moeten kunnen na het lezen van dit e-book. Volg alles stap voor stap en je bereikt je doel!

Dit e-book beschrijft de werkwijze van bij het prille begin: het aanmaken van een advertentieaccount in je business manager. Tot het effectief publiceren van je campagnes.

Met tips voor je budget, sales funnel, …

error: Deze inhoud is beschermd

Pin It on Pinterest