height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=673140641199303&ev=PageView&noscript=1" /

Website

Connection Communication: Website

Een website is meer dan een online visitekaartje! Laat je zien, wek interesse en zet aan tot actie. Daar ga jij toch ook voor?

Ok, je hebt misschien al social media accounts, maar die zijn erg vluchtig. Kies ook voor zekerheid met een eigen platform.

Heb jij al een website, maar kan deze wel wat optimalisatie gebruiken? My pleasure!

Je vindt het vast ook interessant te weten wat die website nu ook effectief teweeg brengt. Klaar om te ontdekken!

Jouw website van webdesign tot SEA

Bij een goede website komt best wat kijken. Elk aspect is belangrijk. Van de zoekwoordanalyse tot de rapportage. Ik doorloop met jou graag even alle stappen. Misschien zijn er wel zaken die je zelf haalbaar vindt te doen. Of je kan het natuurlijk ook helemaal aan mij overlaten ; )

1

Let's talk

Alles start natuurlijk met jouw verhaal. Tijdens een intakegesprek overleg ik met jou wat jouw websitewensen zijn. Wie is jouw doelgroep, waar staat jouw bedrijf voor (USP’s), …

2

Search and you will find

Een zoekwoordanalyse zal aangeven welke termen er gebruikt worden door jouw doelgroep om via Google op een product/dienst als dat van jou te komen. Het resultaat hiervan bepaalt de aangewezen pagina’s van jouw website en de woorden die nodig zijn in jouw websiteteksten.

3

Let's frame it

Op basis van stap 2 maak ik een wireframe op, de kapstok of structuur van jouw website. Welke pagina’s, subpagina’s, … Ook de structuur van de pagina’s zelf wordt in kaart gebracht met aandacht voor de customer journey (de stappen die iemand neemt om over te gaan tot aankoop) en sales funnel.

4

Design

Op basis van de huisstijl van jouw bedrijf maak ik de layout, het design van jouw website op. Hierbij wordt rekening gehouden met de User eXpercience (UX), lees het gebruiksgemak van de bezoeker, het gebruik op verschillende devices (tablet, smartphone, …).

5

Hallo Google!

Om vindbaar te zijn in Google hoef je niet meteen te gaan adverteren (SEA), maar kan je al heel wat zaken optimaliseren op je website zelf (SEO). In de teksten en de structuur van jouw pagina’s worden de eerder vermelde zoekwoorden verwerkt. Specifieke SEO-elementen (metadescription, keyphrase, …) krijgen de nodige aandacht en ook alle andere SEO aspecten worden in achting genomen. Tenslotte indexeer ik ook jouw sitemap bij Google.

6

Play it safe!

Ik zorg voor een veilige verbinding naar jouw website (SSL – https://), spambeveiliging, …

7

Privacy

Om te zorgen dat jouw website conform de GDPR-wetgeving is, installeer ik een Cookie Compliance en moet er een pagina met jouw Privacy Policy gemaakt worden.

The extra mile

Er zijn uiteraard nog heel wat extra mogelijkheden: webshop, boekingsysteem, link met Facebook (Facebookpixel), Google Advertenties (SEA – met de nodige configuratie voor de rapportage in Google Analytics 4 en Google Tag Manager), een blog, …

Behaal jouw doel

Een goede website is de basis! Je linkt ernaar in je social media, koppelt er een webshop aan, een eigen blog, gelinkte nieuwsbrieven, … En daar steek ik graag mee de schouders onder!

Already said yes…

Connection Communication
4.9
Gebaseerd op 10 beoordelingen
powered by Google
Vicky GrymonpréVicky Grymonpré
09:01 25 Aug 23
Sinds kort verzorgt werk ik samen met Melissa en ik ben super tevreden over haar input!
Dana VandeputteDana Vandeputte
21:46 21 Aug 23
Steeds bereid om te helpen. Een zorgzame partner voor marketing gerelateerde zaken.
Tuur RouzievTuur Rouziev
13:51 21 Aug 23
Samenwerking loopt zeer vlot, met een minimum aan input heeft Melissa niet veel tijd nodig gehad om onze zinnen te beginnen afmaken.Belangrijkste punten om een samenwerking aan te gaan:-Snelle communicatie-Commercieel inzicht-Melissa komt alle gemaakte afspraken na-Transparante en correcte facturatie
Jenten LefeverJenten Lefever
13:35 21 Aug 23
Vlotte samenwerking met Melissa.
Melissa is een enthousiaste professional die goed weet hoe ze zaken moet aanpakken. Ze luistert naar je behoeften en vertaalt deze naar oplossingen op basis van haar expertise.Ze communiceert snel, duidelijk, eerlijk en transparant.Ze voerde een grondige website scan uit die volledig was en ik kon meteen aan de slag om mijn website te optimaliseren.Ik beveel haar van harte aan aan iedereen.
Marc ErnstMarc Ernst
13:45 03 Apr 23
Ik werkte, in mijn hoedanigheid van managing director van een inmiddels niet meer bestaande vennootschap ruim 2,5 jaar samen met Melissa. Op haast dagelijks basis en meestal maar niet uitsluitend met betrekking emailcampagnes (via MailChimp). Ik heb Melissa altijd ervaren als een aangenaam, nauwgezet, plichtsbewust en erg snel werkend persoon. Als wizzard of MailChimp & Exel.:-) Doe er beroep op voor uw marketing-klussen: u zal er geen spijt van hebben !
tineke van den berghetineke van den berghe
14:41 02 Nov 22
Heel tevreden van Melissa haar werk. Mijn website moest grondig worden aangepakt, wat meer obstakels meebracht dan voorzien. Melissa heeft dit heel vakkundig en mooi uitgevoerd. Zeker een aanrader!
Sarah SchouppeSarah Schouppe
15:39 20 Jun 22
Snelle service, neemt de tijd om te luisteren naar klanten.
Runeysa MineRuneysa Mine
09:34 20 May 22
Snelle service, zeker aan te raden!
Arne VerslypeArne Verslype
06:12 20 May 22
Kevin De BoeverKevin De Boever
05:31 20 May 22
Zeer tevreden van Melissa haar werk!Ze doet mijn website en fb pagina.Tegen een betaalbare prijs. Ik kan het alleen maar aanraden voor iedereen.
Lander EHBALander EHBA
05:19 20 May 22
Altijd correct, vlot en stipt!

Reviews

error: Deze inhoud is beschermd

Pin It on Pinterest