height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=673140641199303&ev=PageView&noscript=1" /

Website

Connection Communication: Website

Een website is meer dan een online visitekaartje! Laat je zien, wek interesse en zet aan tot actie. Daar ga jij toch ook voor?

Ok, je hebt misschien al social media accounts, maar die zijn erg vluchtig. Kies ook voor zekerheid met een eigen platform.

Heb jij al een website, maar kan deze wel wat optimalisatie gebruiken? My pleasure!

Je vindt het vast ook interessant te weten wat die website nu ook effectief teweeg brengt. Klaar om te ontdekken!

Jouw website van webdesign tot SEA

Bij een goede website komt best wat kijken. Elk aspect is belangrijk. Van de zoekwoordanalyse tot de rapportage. Ik doorloop met jou graag even alle stappen. Misschien zijn er wel zaken die je zelf haalbaar vindt te doen. Of je kan het natuurlijk ook helemaal aan mij overlaten ; )

1

Let's talk

Alles start natuurlijk met jouw verhaal. Tijdens een intakegesprek overleg ik met jou wat jouw websitewensen zijn. Wie is jouw doelgroep, waar staat jouw bedrijf voor (USP’s), …

2

Search and you will find

Een zoekwoordanalyse zal aangeven welke termen er gebruikt worden door jouw doelgroep om via Google op een product/dienst als dat van jou te komen. Het resultaat hiervan bepaalt de aangewezen pagina’s van jouw website en de woorden die nodig zijn in jouw websiteteksten.

3

Let's frame it

Op basis van stap 2 maak ik een wireframe op, de kapstok of structuur van jouw website. Welke pagina’s, subpagina’s, … Ook de structuur van de pagina’s zelf wordt in kaart gebracht met aandacht voor de customer journey (de stappen die iemand neemt om over te gaan tot aankoop) en sales funnel.

4

Design

Op basis van de huisstijl van jouw bedrijf maak ik de layout, het design van jouw website op. Hierbij wordt rekening gehouden met de User eXpercience (UX), lees het gebruiksgemak van de bezoeker, het gebruik op verschillende devices (tablet, smartphone, …).

5

Hallo Google!

Om vindbaar te zijn in Google hoef je niet meteen te gaan adverteren (SEA), maar kan je al heel wat zaken optimaliseren op je website zelf (SEO). In de teksten en de structuur van jouw pagina’s worden de eerder vermelde zoekwoorden verwerkt. Specifieke SEO-elementen (metadescription, keyphrase, …) krijgen de nodige aandacht en ook alle andere SEO aspecten worden in achting genomen. Tenslotte indexeer ik ook jouw sitemap bij Google.

6

Play it safe!

Ik zorg voor een veilige verbinding naar jouw website (SSL – https://), spambeveiliging, …

7

Privacy

Om te zorgen dat jouw website conform de GDPR-wetgeving is, installeer ik een Cookie Compliance en moet er een pagina met jouw Privacy Policy gemaakt worden.

The extra mile

Er zijn uiteraard nog heel wat extra mogelijkheden: webshop, boekingsysteem, link met Facebook (Facebookpixel), Google Advertenties (SEA – met de nodige configuratie voor de rapportage in Google Analytics 4 en Google Tag Manager), een blog, …

Behaal jouw doel

Een goede website is de basis! Je linkt ernaar in je social media, koppelt er een webshop aan, een eigen blog, gelinkte nieuwsbrieven, … En daar steek ik graag mee de schouders onder!

Already said yes…

Connection Communication
Connection Communication
Connection Communication

Reviews

error: Deze inhoud is beschermd

Pin It on Pinterest