height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=673140641199303&ev=PageView&noscript=1" /

Strategy

Connection Communication: Marketingstrategie

Een digitale marketing strategie? Wel, als jij volop achter jouw bedrijf staat en je jouw bedrijf nog meer wil laten groeien, dan is dit wat je nodig hebt. Laten we samen gaan voor meer online zichtbaarheid!

The only way is up met jouw marketingstrategie

Stap voor stap tillen we jouw bedrijf naar een hoger niveau op gebied van online marketing.

1

Let's talk

Vertel me alles over jou en je bedrijf. Wat is jouw verhaal? Wat is je drijfveer, wat zijn de kenmerken van het bedrijf … Waarvoor staat jouw bedrijf/product/dienst.

Connection Communication: Marketingstrategie

2

Let's look into it

Ik analyseer jouw bedrijf op gebied van (online) marketing. Wat is de huidige situatie (website, social media, …)? Daarnaast maak ik ook een SWOT-analyse (wat zijn de sterktes, zwaktes, kansen en bedreigingen van je bedrijf). Jouw doelgroep giet ik in persona’s en de customer journey van jouw product/dienst wordt onder de loep genomen.

3

Let's navigate

Wat zijn jouw (concrete – meetbare) doelstellingen en welke middelen kunnen we toepassen om deze te bereiken? Ik stel een toolkit samen en maak een of meerdere salesfunels op. Dit geheel vormt jouw marketingstrategie.

Connection Communication: Marketingstrategie

4

Let's put it into practice

Hoe gaan we de marketingstrategie concreet implementeren? Ik maak een marketingplan voor jouw bedrijf op. Zie dit als een actieplan of een to-do lijst. Hierbij hoort ook een contentkalender.

Connection Communication: Marketingstrategie

5

To measure is to know

Meten is weten. Ik analyseer en rapporteer de ondernomen acties en stuur bij waar nodig. Dat kan via Google Analytics 4, via de rapportage van jouw sociale media, via nieuwsbriefrapporten …

Connection Communication: Marketing

Visibility

Connection Communication: Marketingstrategie

Already said yes…

Connection Communication
4.9
Gebaseerd op 10 beoordelingen
powered by Google
Vicky GrymonpréVicky Grymonpré
09:01 25 Aug 23
Sinds kort verzorgt werk ik samen met Melissa en ik ben super tevreden over haar input!
Dana VandeputteDana Vandeputte
21:46 21 Aug 23
Steeds bereid om te helpen. Een zorgzame partner voor marketing gerelateerde zaken.
Tuur RouzievTuur Rouziev
13:51 21 Aug 23
Samenwerking loopt zeer vlot, met een minimum aan input heeft Melissa niet veel tijd nodig gehad om onze zinnen te beginnen afmaken.Belangrijkste punten om een samenwerking aan te gaan:-Snelle communicatie-Commercieel inzicht-Melissa komt alle gemaakte afspraken na-Transparante en correcte facturatie
Jenten LefeverJenten Lefever
13:35 21 Aug 23
Vlotte samenwerking met Melissa.
Melissa is een enthousiaste professional die goed weet hoe ze zaken moet aanpakken. Ze luistert naar je behoeften en vertaalt deze naar oplossingen op basis van haar expertise.Ze communiceert snel, duidelijk, eerlijk en transparant.Ze voerde een grondige website scan uit die volledig was en ik kon meteen aan de slag om mijn website te optimaliseren.Ik beveel haar van harte aan aan iedereen.
Marc ErnstMarc Ernst
13:45 03 Apr 23
Ik werkte, in mijn hoedanigheid van managing director van een inmiddels niet meer bestaande vennootschap ruim 2,5 jaar samen met Melissa. Op haast dagelijks basis en meestal maar niet uitsluitend met betrekking emailcampagnes (via MailChimp). Ik heb Melissa altijd ervaren als een aangenaam, nauwgezet, plichtsbewust en erg snel werkend persoon. Als wizzard of MailChimp & Exel.:-) Doe er beroep op voor uw marketing-klussen: u zal er geen spijt van hebben !
tineke van den berghetineke van den berghe
14:41 02 Nov 22
Heel tevreden van Melissa haar werk. Mijn website moest grondig worden aangepakt, wat meer obstakels meebracht dan voorzien. Melissa heeft dit heel vakkundig en mooi uitgevoerd. Zeker een aanrader!
Sarah SchouppeSarah Schouppe
15:39 20 Jun 22
Snelle service, neemt de tijd om te luisteren naar klanten.
Runeysa MineRuneysa Mine
09:34 20 May 22
Snelle service, zeker aan te raden!
Arne VerslypeArne Verslype
06:12 20 May 22
Kevin De BoeverKevin De Boever
05:31 20 May 22
Zeer tevreden van Melissa haar werk!Ze doet mijn website en fb pagina.Tegen een betaalbare prijs. Ik kan het alleen maar aanraden voor iedereen.
Lander EHBALander EHBA
05:19 20 May 22
Altijd correct, vlot en stipt!

Reviews

error: Deze inhoud is beschermd

Pin It on Pinterest