height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=673140641199303&ev=PageView&noscript=1" /

Interim Solutions

Deze case in grafisch design (social media, presentaties, kledij, wenskaarten…) startte  via de overbuur van Ilse, Mr. Vicky Grymonpré. Tevreden klanten zijn namelijk je beste ambassadeurs!

3 jaar geleden startte Ilse haar kantoor Interim Solutions in Oudenaarde. Ze helpt samen met haar medewerkers mensen matchen aan hun ideale job. Bedrijven helpt ze openstaande vacatures in te vullen.

Connection Communication Realisaties grafisch design Interim Solutions

Social Media en grafisch design

In ons kennismakingsgesprek ging het vooral over social media beheer. Naast content creatie komt hier ook grafisch design aan te pas. Aantrekkelijke visuals die de social media posts ondersteunen. Daar zat tot hiervoor nog niet echt consistentie en herkenning in.

Om het ook niet te ééntonig te maken wordt niet steeds voor exact hetzelfde gekozen. Terugkerende huistijlelementen zijn zwart en rood en het hartje uit het logo.

De vacatures krijgen wel een afzonderlijke gelijke en dus herkenbare look. Deze is ook wat soberder om vooral de focus op de inhoud te behouden.

Afbeeldingen worden afgewisseld met motions en videos. Tot er eigen beeldmateriaal beschikbaar is, gebruiken we stockbeelden. Uiteraard gaat de voorkeur uit naar originele en herkenbare eigen foto’s en videos.

Ook offline grafisch design

Omdat Ilse persoonlijk contact belangrijk vindt, zet ze ook nog steeds in op offline communicatie. Zo vroeg ze mij enkele wenskaarten te ontwerpen. Een kaart om te feliciteren bij een verjaardag of vast contract en een eindejaarswenskaart. Hier gingen we voor een strak tijdloos ontwerp.

Connection Communication Grafisch Design - Realisaties Interim Solutions wenskaart
Connection Communication Grafisch Design - Interim Solutions Darts

Daarnaast steunt Interim Solutions graag lokale organisaties en mocht ik het logo aanpassen voor toepassing op de polo van een dartsclub.

Bovendien verrijkt Ilse graag haar netwerk en is ze o.a. lid van BNI Optimus Gavere. Daar gaf ze onlangs een presentatie van 10 minuten die we uiteraard ook graag verzorgden.

Een korte oplijsting van de leuke designs die we mochten uitvoeren voor Interim Solutions om een idee te geven van hoe ruim het begrip “grafisch design is”.

Wil jij ook beroep doen op grafisch design?

Volg ons

Blijf op de hoogte

error: Deze inhoud is beschermd

Pin It on Pinterest